PLUS 68 - kestävää hyvinvointia

PLUS 68 huomioi ikääntyvän yhteiskunnan haasteet. PLUS 68 korostaa yhteiskunta- ja ympäristövastuuta sekä ekologista ajattelua, hyödyntäen parhaiten soveltuvia tekniikoita ja uusinta teknologiaa, etenkin digitalisaatiota. PLUS 68 on aina asiakkaan, mutta samalla myös tulevien sukupolvien asialla.

Kun tarvitset kokeneen toimijan asiantuntijuutta projektikehitykseen, valitse LeArt Oy. Asioidessasi kanssamme saat käyttöösi kansainvälisen osaamisemme, pitkän kokemuksemme ja laajat verkostomme. Kerro meille minkälainen hanke sinulla on edessä ja saat meiltä tarjouksen yksilöllisesti räätälöidylle palvelulle!

PLUS 68 ja rakentaminen

 

PLUS 68:ssa keskitytään rakentamiseen ja erityisesti korjausrakentamiseen tuomalla asiakkaalle kestävä, elämänmyönteinen ja oman ympäristön eettiseen kunnostamiseen kannustava toimintamalli.

PLUS 68:ssa ikääntymisen haasteiden ja korjausrakentamisen yhdistäminen pyrkii inhimillisten tekijöiden ja kannattavuuden yhteensovittamiseen.

PLUS 68:n tavoite on yhdistää ”vihreä” uudis-, korjaus- ja muutosrakentaminen, rakennusterveys sekä terveys ja ikääntymisen haasteet toimivaksi kokonaisuudeksi. 

PLUS 68:n toteutus edellyttää projektitoimintaan ja rakentamiseen liittyvän ympäristölainsäädännön tuntemusta.

PLUS 68 on ekologisesti, eettisesti, taloudellisesti sekä sosiaalisesti kestävä ratkaisu rakentamisen ja ikääntymisen yhtälössä

PLUS 68 ja ORVELI'S VILLAGE

 

ORVELI'S VILLAGE on luonto - ja kulttuurikeskushanke sekä seniorikylä.

 

ORVELI'S VILLAGE rakennetaan luontoa kunnioittaen ja ihmistä arvostaen.

 

ORVELI'S VILLAGE sijaitsee neitseellisessä maisemassa Portugalin Algarvessa Loulen pohjoispuolella.

 

ORVELI'S VILLAGE:lla on noin 5000 m2 rakennusoikeutta 11 ha:n tontilla.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous

Valitse LeArt Oy, kun tarvitset luotettavaa asiantuntijaa projektikehityksen parissa. PLUS 68 -toimintatapamme varmistaa sen, että kehitys menee oikeaan, kestävään suuntaan.

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisen projektin kanssa voisimme olla avuksi. Voit hyödyntää osaamistamme muun muassa laajoissa kansainvälisissä projektikokonaisuuksissa, tutkimustyössä tai esimerkiksi rakennustöiden valvonnassa ja tarkkailussa.

LeArt/ACCF - kestävää hyvinvointia yksilöllisesti